PHP developer
PHP
Zuid-Holland
5000 - 6000 EUR 4500 - 5000 EUR 4000 - 4500 EUR

PHP developer

PHP
Zuid-Holland
5000 - 6000 EUR 4500 - 5000 EUR 4000 - 4500 EUR
Als ervaren PHP developer aan de slag bij een innovatief softwarehuis? Laat het ons weten! 

Organisatie

Als PHP developer aan de slag bij een snelgroeiend innovatief bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in database platformen bouwen? Dit bedrijf is dé expert als het gaat om databases. Ze bieden hun opdrachtgevers totaaloplossingen om hun assortiment zo goed mogelijk te beheren en geautomatiseerd te publiceren naar papier of web. De software wordt per klant op maat gemaakt, de wensen worden vertaald in functionele oplossingen. Hun klanten kunnen vanuit één uitgebreide database een catalogus en een mooie webshop kunnen publiceren.

De branches waarin wordt geopereerd zijn voornamelijk groothandels en fabrikanten met een omvangrijk productassortiment. Deze klanten gebruiken hun kennis en software voor hun webshops, product configurators en de automatische generatie van hun papieren catalogus. Uiteraard stopt het hier niet bij het ontwikkelen van standaard software want ze verzorgen het gehele ontwikkeltraject bij de opzet van een webshop. Dankzij aanhoudend succes is de business exponentieel aan het groeien. Precies om deze reden zijn ze momenteel op zoek naar een gezellige PHP developer die het team komt versterken!

Functieomschrijving

Als PHP developer richt jij je op het doorontwikkelen en toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan de standaard webshop. Dit kunnen uitdagende taken zijn zoals de ontwikkeling van een framework voor wizards, een calculatieprogramma´s of selectietools. Daarnaast werk je aan de beheeromgeving die de opdrachtgevers gebruiken voor het onderhoud van de complete webshop. Je komt terecht in een enthousiast IT-team van 7 developers waar je samen producten gaat bouwen van hoge kwaliteit. 

Je takenpakket zal iedere dag uitdagend maar vooral ook afwisselend zijn. Zo ga je werken aan het functioneel ontwerp, ben je betrokken met de front –en back-end en focus jij je op ERP-systemen en de implementatie ervan. Op deze manier ben je van begin tot eind betrokken met het gehele ontwikkelproces. Als PHP developer ben je communicatief vaardig en schuw je niet om met klanten te communiceren. Daarnaast ben je een echte teamplayer die iedere dag zichzelf weer een stukje wil verbeteren. Zo blijf je op de hoogte van de laatste technieken en vind je het leuk dit te delen met je collega’s. 

Functie-eisen

  • Hbo denk -en werkvermogen;
  • Een afgeronde hbo-opleiding is een pré;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als PHP developer;
  • Een uitstekende beheersing van PHP/SQL/html/CSS/JavaScript;
  • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
  • Je bent bereid om een nieuwe taal of omgeving te leren;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed salaris dat kan oplopen tot € 6.000,- per maand, afhankelijk van jouw werkervaring;
  • Fulltime dienstverband
  • 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
  • Veel doorgroeimogelijkheden;
  • Werken met de nieuwste software;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Thuiswerken mogelijk;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Goede pensioensregeling;
  • Inspirerende en informele werkomgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op lee@boldcompany.nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

Locatie

Capelle aan de IJssel

Contactpersoon

Lee Hu
T: (088) 0184 700
M: (06) 1521 8881

Anderen bekeken ook

Als .NET developer op zoek naar een uitdagende functie bij een vooruitstrevend bedrijf in Utrecht. Lees dan snel verder! 
Utrecht
Als .NET developer op zoek naar een uitdagende functie bij een fris dynamisch bedrijf in Lelystad. Lees dan snel verder! 
Lelystad
Als Senior .NET developer op zoek naar een toffe uitdaging in omgeving Woerden? 
Woerden
Als fullstack.NET developer op topniveau werken aan high-tech planningsystemen voor de maritieme sector? Lees de vacature! 
Beverwijk

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen