PHP developer
PHP
Noord-Brabant
4000 - 4500 EUR 3500 - 4000 EUR 3000 - 3500 EUR

PHP developer

PHP
Noord-Brabant
4000 - 4500 EUR 3500 - 4000 EUR 3000 - 3500 EUR
Als PHP developer werken voor een grote innovatieve speler in de zorg? Lees de vacature! 

Organisatie

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige software. Ze hebben een eigen softwaretoepassing gecreëerd waarmee patiënten met chronische ziekten worden ondersteund om op tijd hun medicatie in te nemen. Deze zorginstelling staat, zoals te verwachten, bekend om hun voortreffelijke zorg voor degenen die zij bedienen.

De zorg reikt echter niet alleen tot de patiënten; ook de werknemers worden uitstekend behandeld. De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, waarbij de communicatielijnen kort zijn. Collega's werken op een prettige en informele manier met elkaar samen. Op dit moment zijn ze bezig met het proces om hun softwareproduct op de markt te brengen, en hierdoor is er ruimte ontstaan voor een gedreven PHP developer om het IT-team te versterken. Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet om ons snel op de hoogte te stellen.

Functieomschrijving PHP developer

Als PHP developer kom je te werken in een compact team van ontwikkelaars. Je draagt bij aan het volledige softwareproduct waarmee mensen met chronische ziekten geholpen worden om hun medicatie op tijd in te nemen. Je neemt deel aan het volledige ontwikkelingsproces van de mobiele PHP webapplicaties. Je hebt actief overleg met eindgebruikers, zoals artsen, medisch personeel en management, om hun ervaringen en wensen te bespreken. Het geeft jou voldoening om de gebruikersbehoeften om te zetten naar goed functionerende oplossingen.

In jouw rol als PHP developer ben je zowel een teamspeler als iemand die zelfstandig verantwoordelijkheid neemt. Als echte tech-enthousiasteling blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Je hebt uitstekende kennis van PHP en ruime ervaring met SQL. Naast je betrokkenheid bij de backend, lever je ook bijdragen aan de frontend. Dit stelt je in staat om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige fullstack developer.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring als PHP developer.
  • Vaardigheid in PHP5 (Object-Oriented), HTML5, CSS3, Javascript (jQuery) en SQL-databases.
  • Ervaring met het Laravel framework.
  • Ervaring met Linux wordt gewaardeerd.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Analytisch denkvermogen en een sterke leergierigheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €4.500,- per maand.
  • 27 vakantiedagen met 8% vakantiegeld.
  • Volledige vergoeding van reiskosten.
  • Mogelijkheid tot hybride werken.
  • Extra 13e maand.
  • Substantiële verantwoordelijkheid en autonomie.
  • Flexibele werktijden.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Goede kansen voor professionele groei.
  • Een prettige organisatie met directe communicatielijnen.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op sander@boldcompany.nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

Locatie

Eindhoven

Contactpersoon

Sander Trommelen
T: (088) 0184 700
M: (06) 1711 1449

Anderen bekeken ook

Als PHP Developer een steentje bijdragen aan de kwaliteit van de zorg? Lees snel de vacature! 
Eindhoven
Bouw jij graag impactvolle websites als PHP Developer? Ontdek meer in de vacature!  
Doetinchem
Als .NET developer opzoek naar de ultieme uitdaging een leidinggevend entertainmentbedrijf in omgeving Rotterdam? Lees dan snel verder! 
Rotterdam 
Als PHP developer opzoek naar een toffe organisatie die mobiele applicaties ontwikkelt? Lees dan snel verder!  
Enschede

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen