Junior .NET developer
.NET / C#
Utrecht
3500 - 4000 EUR 3000 - 3500 EUR 2500 - 3000 EUR

Junior .NET developer

.NET / C#
Utrecht
3500 - 4000 EUR 3000 - 3500 EUR 2500 - 3000 EUR
Als .NET developer opzoek naar een leuke baan bij een top IT-organisatie in Utrecht? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Voor een dynamisch bedrijf in Utrecht zijn wij opzoek naar een enthousiaste junior .NET developer. Dit bedrijf is een prominente speler in de verzekeringssector en bedient diverse branches met verschillende labels, producten en platformen. Je zult werken aan uitdagende projecten, variërend van financiële producten voor de verzekeringsbranche tot een nieuw sportplatform voor hardlopers en organisaties.

Binnen het grote team van .NET developers, bestaande uit 15 professionals, is er een evenwichtige verdeling tussen senior, medior en junior developers. Ongeveer de helft van het team heeft een senior niveau, wat betekent dat er veel expertise en ervaring is om van te leren. Het bedrijf hecht waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt volop ruimte voor ambitie en groei. Als jij laat zien dat je ambitieus bent en jouw ambities waarmaakt, zul je alle ondersteuning krijgen om verder door te groeien.

Het kantoor bevindt zich in hartje Utrecht en is uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Je werkomgeving is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een desktopcomputer met 64 GB RAM en drie 24-inch schermen voor een optimale werkervaring.

Tijdens de lunch hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten, want het bedrijf biedt warme maaltijden aan tegen inkoopprijs in een ruime kantine. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijd mee naar huis te nemen of deze te nuttigen in de luxe eetruimte. Voor ontspanning is er een gezellige ruimte met een BOSE-geluidsinstallatie, pool- en tafeltennistafels. Bovendien is er een dakterras met een prachtig uitzicht waar regelmatig informele borrels met het hele team worden georganiseerd.

Ben je net afgestudeerd of sta je aan het begin van je carrière en zoek je een gevarieerde baan met mogelijkheden om binnen een innovatief bedrijf door te groeien? Of wil je gewoon meer informatie over het bedrijf en de vacature? Laat het ons weten, want onze klant is voortdurend op zoek naar getalenteerde .NET developers.

Functieomschrijving .NET developer

Als junior .NET developer of schoolverlater krijg jij bij mijn opdrachtgever de unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een specialist in het vakgebied. Er staat een uitgebreid stappenplan voor je klaar, waarin je jezelf kunt ontplooien tot een volwaardige .NET developer. Dit plan omvat onder andere verschillende onlinecursussen die je gaat volgen, waardoor je de fijne kneepjes van het vak snel onder de knie krijgt. Bovendien krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren senior .NET developers aan zeer uitdagende projecten te werken.

Zodra jij kunt aantonen dat je ook zelfstandig kunt werken, krijg je de mogelijkheid om aan je eigen projecten te werken. Creativiteit staat hierbij centraal. Als jij met een geniaal idee komt voor een nieuwe feature aan bestaande websites, platformen of portalen, zal hier zeker naar geluisterd worden. Voor je het weet, ben jij leiding aan het geven aan een uitdagend project dat jijzelf hebt bedacht en uitgewerkt.

Deze stimulerende omgeving biedt jou alle ruimte om je talenten te ontplooien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. De senior .NET developers zullen jou begeleiden en ondersteunen bij je groei als professional. Het bedrijf zet in op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt uitgroeien tot een waardevolle specialist in het vakgebied. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan is deze rol als junior .NET developer bij ons bedrijf jouw ideale startpunt!

Functie-eisen

  • .NET,C#, SQL en Azure;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal (vloeiend);
  • 1 jaar relevante werkervaring als .NET developer.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot € 3.900,- per maand;
  • 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
  • Hybride werken;
  • Algemene bonusregeling (maximaal 1 maandsalaris op jaar basis);
  • “Niet ziek zijn” bonusregeling;
  • Flexibele werkuren;
  • Uitgebreid trainingsprogramma;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Unieke kortingsregeling op ziektekostenverzekering.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op sander@boldcompany.nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Sander Trommelen
T: (088) 0184 700
M: (06) 1711 1449

Anderen bekeken ook

Ben jij een junior Outsystems developer op zoek naar een boeiende uitdaging in de regio van Utrecht? Lees dan verder!

Utrecht
Als .NET developer op zoek naar een leuke baan bij een technische IT-organisatie in Vught? Lees dan snel verder! 
Vught
Als .NET developer opzoek naar een leuke baan bij een technische IT-organisatie in Dordrecht? Lees dan snel verder! 
Dordrecht
Als .NET developer opzoek naar een leuke baan bij een vooraanstaande IT-organisatie in Amsterdam? Lees dan snel verder! 
Amsterdam

Het proces Zo helpen wij jou op weg!

Het vinden van een nieuwe baan is een proces waar tijd en energie in gaat zitten. Wij helpen je in 5 simpele stappen op weg naar een nieuwe uitdagende baan.

Meer informatie

Kennismaking
Wat is je motivatie en waar liggen jouw ambities?
Mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat je de best passende vacatures krijgt.

Sollicitatiegesprek
Wij ondersteunen je gedurende het hele traject!
Aanbieding
De sollicitatiegesprekken zijn goed gegaan. Je krijgt een aanbieding!
Nazorg
Gefeliciteerd! De baan is van jou en de contracten zijn getekend.

Wat zeggen anderen?

.NET developer Sylvester Machielse
Na acht jaar bij hetzelfde bedrijf te werken en lang twijfelen, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag echter op tegen solliciteren en recruiters. Sander heeft het overgaan naar een nieuwe werkgever voor mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hij heeft een bedrijf gevonden waar ik echt een klik mee heb en heeft tips gegeven voorafgaand aan de te voeren gesprekken. Hij is goed bereikbaar en communiceert rechtlijnig, open en eerlijk.
.NET developer Micha Demmers

"Lee Hu is een prettige recruiter om mee samen te werken. Hij heeft echt geluisterd naar mijn wensen en deze zonder opdringen gebruikt om een goede match te vinden zonder "nutteloze" gesprekken te regelen die niet aansluiten bij de wensen. Lee heeft zich niet alleen laten gelden als een fijne recruiter maar is ook oprecht geïnteresseerd in wie je bent, waar je in het leven staat en hoe hij je verder kan helpen om dat te bereiken waar je naar op zoek bent."

PHP developer Peter Klooster
Marco was ontzettend prettig om mee samen te werken. Voor het eerst had ik het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn eigen behoeftes, i.p.v. dat er geprobeerd wordt om mij bij zoveel mogelijk bedrijven langs te laten gaan. Dankzij Marco begin ik binnenkort bij een geweldige nieuwe uitdaging!
.NET developer Dylan Gijsbertsen
De samenwerking tussen mij en Steven ging erg goed. Hij bracht mij goed op de hoogte als er iets aan de hand was. Zeer vriendelijk. Hij heeft mij goede tips gegeven voor de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik ben zeer tevreden met onze samenwerking en hoe het verlopen is.

Inloggen